Ook de vzw Mauto Défense zet zich in voor meer verkeersveiligheid !

Daarom bieden we onze leden twee zeer lonende trainingen aan. Ook al hebben we al 30 jaar geen ongeval gehad, ook al zijn we ervan overtuigd dat we alles weten, we moeten geloven dat we altijd kunnen leren! De nieuwe rijhulpmiddelen moeten nu worden geassimileerd, in het verkeer dat steeds dichter wordt.

Laten we laten zien dat we verantwoordelijke automobilisten zijn ...

Deze coachingsessies worden verzorgd door Rodolphe Koentges (Go For Safe Driving), die vele prijzen heeft gewonnen. Hij  biedt coaching op basis van meer dan 35 jaar ervaring aan voor een betere benadering van het rijden op de weg door mogelijk slechte reflexen en gewoonten uit te wissen. Alles in een prettige en ontspannen sfeer.

 

De training bestaat uit twee fasen :

 • Theoretische coaching :

  • Een presentatie ondersteund door foto's en filmpjes.

  • De illustratie van veel situaties waarin autorijden gevaarlijk is.

  • Veel rijtips om de kans op gevaar op de openbare weg te verkleinen.

 

 • Praktische coaching :

  • Tijdens deze training achter het stuur, in het verkeer en op de weg kunt u uw goede gedrag verfijnen, terwijl u geleidelijk aan kleine fouten en slechte rijgewoonten vermindert.

  • U krijgt ook tips en trucs waarmee u zuinig en ecologisch kunt rijden ,  dit  in overeenstemming en  met respect voor de planeet.

 

Let op : Coachingcursussen worden gegeven in Brussel.  We kunnen ook collectieve coaching organiseren in de provincies. Voor meer  info: neem contact met ons op.

We bieden twee mogelijkheden :

 1. Individuele coaching: inclusief theoretische coaching en gepersonaliseerde praktische coaching in het verkeer, die in totaal 4 uur zal duren. Deze stage vindt plaats met de studentenauto * van de kandidaat.

Prijs: € 325 inclusief BTW (21%) voor onze leden ipv € 350 inclusief BTW.

 2.  Collectieve coaching : we brengen 3 leden samen voor een gezamenlijke sessie           van 4 uur, inclusief theoretische coaching en praktische coaching. Collectieve.             coaching wordt alleen georganiseerd als 3 leden zich inschrijven voor dezelfde.         sessie.

 

N.B.: In geval van reservering moet de kandidaat de algemene verkoopvoorwaarden die van toepassing zijn op alle diensten, valideren.

Prijs: 140 € incl. BTW (21%) voor onze leden, ipv 150 € incl. BTW.

Om van deze voordelige prijzen te profiteren, moeten leden van de VZW Mauto Défense zich HIER registreren.

 

* De auto moet voldoen aan een voorafgaande checklist bij het boeken van de sessie.

Meer details over de  training ? Bezoek de website van Go For Safe Driving

https://www.goforsafedriving.be/fr/conduite-defensive-preventive

Mauto Defense contacten :

 

 Jean-Pierre of Anne  mautodefense@gmail.com